Dapatkan Modul Juzuk 30 secara PERCUMA

Kali ini bukan main-main. Yayasan Al Baghdadi akan memberikan 1 Set Modul Hafazan NADI 30 juzuk dengan setiap sumbangan RM299 kepada Yayasan Al Baghdadi. Set Modul ini yang bernilai RM750 (harga pasaran) merupakan satu-satunya Al Quran Modul Hafazan yang telah mencipta rekod dalam The Malaysia Book Of Records sebagai Modul Hafazan Pertama DI Malaysia. Modul hafazan ini merupakan modul utama yang digunakan di pusat Rangkaian Al Baghdadi seperti Tadika APC,Sekolah Rendah Integrasi Al Baghdadi (Sri Nadi) dan juga di Pusat Hafazan Haran (NAC) diseluruh Malaysia. Pemberian PERCUMA dengan sumbangan ini akan berakhir pada 31 Januari 2018 atau sehingga stok habis. Boleh hubungi Yayasan Al Baghdadi di talian 013-3233 191.