Kempen Infaq Tunai

Program Pembelajaran Al Quran

Campaigns

Program ini diberi nama "Kem Tahfiz Nadi" iaitu program hafazan Al Quran menggunakan pendekatan Nadi Neurofisiologi yang dianjurkan oleh Yayasan Al Baghdadi bagi anak-anak yatim.

Objektif program ini ialah

1. Dapat membimbing anak-anak yatim untuk membaca, menghafaz serta mengamalkan ayat Al Quran.
2. Dapat melatih anak-anak yatim mempraktikkan amal ibadah fardhu ain dengan lebih sempurna.
3. Dapat meningkatkan motivasi dan kerohanian anak yatim untuk menghadapi cabaran mendatang.

Tarikh :  8-10 Disember
Lokasi : Permai D'Valley, Ratau, Kota Kinabalu ,Sabah
Anggaran Peserta : 50 orang
Dana Diperlukan : RM 10,000.00