Kem Tahfiz Nadi Akan Diteruskan

Alhamdulillah telah selesai program Kem Tahfiz Nadi Anak Yatim Yayasan Al Baghdadi Siri ke 8 yang telah berjalan dengan lancar. Program yang di anjurkan oleh Yayasan Al Baghdadi dengan  kerjasama Pusat Pengajian Hikmah Centre cawangan Sibu ,Sarawak pada 16-19 Mac 2018 bertempat di SMK Agama Sibu, Sarawak.

Klik Disini Untuk Melihat Koleksi Gambar Sepanjang Program

ktn59

Klik Disini Untuk Melihat Koleksi Gambar Sepanjang Program

Program ini juga mendapat penyertaan seramai 47 orang keseluruhannya. Tujuan program ini adalah untuk memberi pendedahan Teknik Hafazan Neuro Nadi Al Baghdadi untuk menghafaz Ayat Al Quran kpd anak-anak yatim di sekitar Sibu secara PERCUMA

Jutaan terima kasih diucapkan kepada semua penyumbang Yayasan Al Baghdadi kerana dengan sumbangan anda dapatlah kami menyalurkan sumbangan ini kepada anak-anak yatim yang memerlukan program Pendidikan percuma seperti ini.Semoga Allah shj membalas jasa baik kalian. Terima kasih kepada team yang bertungkus lumus dalam menjayakan program ini.. Semoga Kita bertemu lagi dalam siri yang seterusnya.