logo-yayasan-small.png

Motto Al Baghdadi

Satu Sumbangan...Seribu Ganjaran...Sejuta Harapan

Objektif

• Memberikan pendidikan Al Quran menggunakan Teknik Al Baghdadi secara PERCUMA kepada Anak Yatim, Saudara Baru dan Orang Asli di seluruh negara.
    • Menjalankan aktiviti menyedarkan masyarakat tentang kepentingan belajar dan mengajar Al Quran.
    • Menjalinkan kerjasama dengan pelbagai pihak bagi menjayakan program membasmi buta Al Quran di seluruh negara.

Misi & Visi

Menyediakan satu wadah pembelajaran Al Quran Teknik Al Baghdadi kepada khususnya kepada mereka yang kurang berkemampuan agar membasmi buta Al Quran mampu dicapai.