Sahabat YAB

Bersama kami sebagai Sahabat Yayasan

+6(013) 3233191

Tuan Haji Mohd Nazree Bin Haji Mohd Yunos (Pengarah Yayasan Al Baghdadi)

Ini adalah satu PELUANG bagi anda untuk bersama kami dalam menjayakan misi pendidikan Al Quran, Kemanusiaan dan Kemasyarakatan.

"Sebaik-baik manusia ialah yang banyak memberi manfaat kepada orang lain" - maksud hadith.

Apa itu ?

Sahabat Yayasan

SAHABAT YAYASAN atau dahulu dikenali sebagai SUKARELAWAN YAYASAN kini diberi nafas baru dengan harapan agar kewujudannya dapat membantu Yayasan Al Baghdadi dengan lebih berkesan lagi. Terdapat DUA jenis SAHABAT YAYASAN iaitu;

1. Amil Yayasan : Menjalankan kempen kutipan dana yang telah diwujudkan oleh pihak Yayasan Al Baghdadi.

2. Hikmah Centre : Menjalankan kelas pengajian Al Quran secara PERCUMA kepada golongan asnaf yang telah ditentukan.

Apa istimewa "Sahabat Yayasan"

Manfaat Berpanjangan

1. Pahala Yang Berpanjangan

2. Khidmat Kepada Al Quran

3. Imbuhan Yang Menarik

Sertai SAHABAT YAYASAN

Jika anda ingin berbakti kepada masyarakat dengan kerja-kerja amal ,
Ayuhlah ! sertai Sahabat Yayasan Al Baghdadi sekarang.

Lengkapkan
Borang Ini

Team kami akan menghubungi anda untuk memberi bimbingan sehingga anda benar-benar mendapat manfaat sebagai Sahabat Yayasan.
Please fill the required field.
Copyright © Yayasan Al Baghdadi 2024. All Rights Reserved.

Pengunjung yang dihormati ! Sila hubungi team kami untuk mendapatkan bantuan melalui Email atau Whatsapp di admin@yayasanalbaghdadi.org

Chat with us on WhatsApp
Close and go back to page